Stadswandeling met quiz-element

Voor de echte slimmeriken

Ben je actief en fanatiek? Dan is een interactieve stadswandeling met quiz-element erg leuk om met familie, vrienden, kennissen of collega’s te doen. Ook kinderen kunnen hier op een actieve manier bij betrokken worden. Je kunt kiezen uit een quizwandeling of een wandelquiz/speurtocht.

Quizwandeling
Tijdens een quizwandeling maken we kleine groepjes en gaan we met de hele groep op weg. We doen een paar tussenstops op mooie locaties, waar onder leiding van de quizleiding telkens een quizronde wordt afgewerkt. Na de laatste ronde wint de groep met de meeste punten.

Deze wandeling stellen we volledig op maat voor je samen. Dit wil zeggen op basis van de duur, moeilijkheid, categorieën, aantal rondes, start-/eindpunt etc. Alles is naar jouw wens aanpasbaar. Ook behoort een tussentijdse pauze tot de mogelijkheden. Een quizwandeling duurt gemiddeld twee tot drie uur.

Wandelquiz/speurtocht
De wandelquiz lijkt op een speurtocht. Hierbij verdelen we de groep ook weer in kleinere groepjes. Iedere groep krijgt een beschrijving van een route door het oude stadscentrum van Maastricht. Hier zitten vragen en kleine opdrachten over de omgeving in verwerkt. De groepen vertrekken enkele minuten na elkaar en komen weer bij elkaar op het eindpunt, waar de quizleiding de vragen nakijkt. Daarna volgt de uitslag.

Ook hier is maatwerk de norm. Houd rekening met een duur van ongeveer drie uur. Dit is echter sterk afhankelijk van het aantal groepjes en natuurlijk de route.

Beide wandelingen zijn uitermate geschikt voor familie- of bedrijfsuitjes voor jong en oud. Je kunt reserveren vanaf 15 personen. Groepen kleiner dan 15 personen, graag in overleg. Neem gerust contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Beschikbaarheid:voor meer informatie neem contact op
Duur:ongeveer 3 uur (afhankelijk van het aantal groepjes/route)
Taal:Mestreechs, Nederlands, Engels of Duits
Verzamelpunt:in nader overleg te bepalen
Kosten:15 tot 30 personen: € 16,00 p.p.*
30 personen of meer: € 13,00 p.p.*

Prijzen zijn exclusief 21% btw indien btw-plichtig, inclusief indien niet.

Gilbert Peters bij de stadsmuur

Stadswandeling aanvragen:

Nu aanvragen

Zij gingen je voor

Ervaringen