Speciale ervaringen

Bekijk de speciale ervaringen van de verschillende deelnemers aan onze stadswandelingen. Jong of oud, toerist of local. Ervaringen zijn er om te delen!

Heb je een ervaring die je met mij wil delen? Neem contact op!

“Het is meer dan de moeite waard! Heel veel mooie plekken bezocht die ik nog nooit had gezien. Mensen dus boeken bij Gilbert Peters!”

Debbie (Maastricht)

“Leuke stadswandeling gehad vaan Alde Caerte Stadswandelingen Maastricht. Veer höbbe genote Gilbert Peters.”

Nicole (Maastricht)

“Om mijn familie kennis te laten maken met Maastricht heb ik Gilbert ingeschakeld. Hij heeft ons op een leuke manier kennis laten maken met de leuke en vooral onbekendere plekjes van Maastricht. Ook voor de kleintjes maakt hij er een leuke rondleiding van door hun te betrekken in zijn verhaal. Het was een topmiddag die we lekker hebben afgesloten op een van de vele terrasjes in Maastricht (natuurlijk op aanraden van de expert!).”

Tom (Sint Joost)

“Ons teamuitje in Maastricht was geslaagd! Grote dank gaat hierbij uit naar de uitstekend verzorgde quizwandeling van Alde Caerte. Op een leuke manier hebben mijn collega’s en ik de stad verkend. Als verrassing voor de winnaar had Gilbert een lokale borreltje verzorgd. Al met al een perfecte optie voor een teamuitje in Maastricht!”

Tom (Sint Joost)

In verband met verder aangescherpte corona-maatregelen met ingang van 4 november 2020, kunnen wij helaas tijdelijk geen reserveringen voor u boeken. Wij hopen u snel weer te kunnen begroeten in een van onze stadswandelingen!

“Normaal zijn wij totaal niet van het inhuren van een gids en ontdekken wij liever zelf een stad. Eigenlijk heel erg stom zijn we nu achtergekomen! Er is zoveel wat je dan van een stad niet te weten komt. Gilbert is een enthousiaste gids met veel kennis over Maastricht! Niet alleen in Maastricht maar ook in andere steden kijken we nu met andere ogen naar gevels en vestingwerken. Maak ook zeker gebruik van de kennis van Gilbert als het gaat om leuke cafeetjes/koffi tentjes. Wij hebben een top dag gehad in Maastricht! Bedankt voor de fijne dag!”

Chantal en Robbin (Raamsdonksveer)

“Het was in 1 woord een fantastische stadswandeling. Ontzettend leerzaam om dingen te weten te komen over je geboortestad die we nog niet wisten. De sappige anekdotes waren natuurlijk ook hilarische weetjes. Dank je Gilbert Peters, je bent een top gids.”

Joyce (Zutendaal, België)

“Gilbert verdiept zich in de groep waarvoor hij een rondleiding verzorgt. Zo kan hij de rondleiding aanpassen aan de interesses van de mensen die hij rondleidt. Gilbert praat altijd enthousiast en met veel kennis van zaken over zijn geliefde stad Maastricht. Ook maakt hij de rondleiding interactief zodat een bezichtiging van de stad nooit saai wordt. Hij stelt een soort quizvragen en toont foto’s om het verhaal te ondersteunen. Bij mij had hij nog een mooi afzakkertje ter afsluiting. Dus een rondleiding van hem is de moeite waard.”

Roland (Maastricht)

“De wandeling door Stokstraatkwartier is een aanrader. Veel geleerd over het verval en de wederopbouw van dit prachtige deel van Maastricht. Met geweldige anekdotes over ‘de Roej Tina’ en het ‘ruutsje vaan de Lang Lies’. Dankjewel Gilbert voor alle mooie verhalen, het enthousiasme en je liefde voor de stad spatte er vanaf.”
Huub (Klimmen)

Wat een leuke wandeling door Maastricht met Alde Caerte gids Gilbert. Gilbert leidde ons door bekende en vooral onbekende stukjes Maastricht; met deskundige uitleg en humor. Bij een oude stokerij toverde hij zelfs een typisch Maastrichts drankje uit zijn rugtas waarmee we op deze mooie dag hebben geproost. Wat weet deze man veel van Maastricht zeg; bij een volgend bezoek aan deze mooie stad gaan we zeker weer een wandeling bij hem boeken. De foto’s spreken voor zich.
Jeannette en Leo (Alkmaar)

Gilbert Peters jouw enthousiaste stadsgids in Maastricht